Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Dinamovistul Darko Velkovski, dorit de o formaţie ce luptă la titlu în Superliga

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21554312/1/vel.png

Rapid mai pregăteşte un transfer de la o rivală din Superliga. Dan Şucu este deja cu gândul la următoarea fereastră de mercato, ce va fi anticamera noului sezon.

Cei de la GSP scriu că nord-macedoneanul Darko Velkovski (28 de ani) e în atenţie giuleştenilor. Acestuia îi expiră contractul cu ”câinii” la vară.

Deşi Dinamo luptă să evite retrogradarea, stoperul Velkovski a impresionat şi ar putea fi o soluţie viabilă pentru defensiva celor de la Rapid, care în ultimele meciuri a avut serioase probleme.

Velkovski semnat din postura de liber de contract cu Dinamo. Precedenta sa experienţă a fost la Al-Ettifaq, în Arabia Saudită.

Acesta are un CV interesant, cu meciuri pentru Macedonia de Nord la EURO 2020, fiind titular în cele 3 confruntări disputate de ţara sa în grupe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele