Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Discursul lui Gică Hagi după ce adversarii au acuzat grav arbitrajul: „Scuzaţi-mă! Nu e normal”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20485657/1/gaz-metan-medias-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-1.jpg

Gaz Metan Mediaş şi Farul Constanţa au remizat, 1-1, la capătul unui meci nespectaculos, dar cu un final incendiar. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Adrian Petre a simulat la ultima fază şi a obţinut un penalty, pe care Jefte Betancor l-a transformat fără probleme. Imediat după fluier s-a creat un scandal imens, cu acuze foarte dure din partea Gazului. 

„Plecăm cu un punct şi asta e. Am schimbat sistemul în repriza a doua, am schimbat mijlocul şi atacanţii. A trebuit să schimb. Ăştia suntem, nu întotdeauna poţi găsi jucătorii pe care-i doreşti la ce buget avem noi. Bine, nu mă plâng de buget. Am înţeles că a fost ofsaid la golul lor, să începem aşa. A fost penalty la Jefte, dacă l-a călcat pe el, aşa am auzit. 

Eu n-am fost lângă ei, eu ştiu că echipa mea a încercat să joace, dar a întâlnit un adversar care n-a vrut să joace. Am băgat puşti de 2004, de 2006, am vrut să câştigăm. Scuzaţi-mă, să ne dai patru minute prelungiri când s-au făcut 10 schimbări şi s-a stat de şapte ori câte două minute pe teren, nu e normal.

Asta e, mergem înainte, facem ce putem mai bine. Câteodată putem, câteodată nu. Nu-i problema noastră că adversarul e nemulţumit. Eu nu trebuie să fac scandal, eu trebuie să fiu preocupat ca jucătorii mei să facă fotbal, să avem ritmul jocului. Avem vreo 40 de minute jucate efectiv. După, avem pretenţii, păi trebuie să jucăm mai mult. În Germania sunt două-trei faulturi într-un meci, au ajuns la 60 de minute de joc efectiv”, a declarat Gică Hagi la finalul jocului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri