Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Discursul lui Gică Hagi după ce adversarii au acuzat grav arbitrajul: „Scuzaţi-mă! Nu e normal”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20485657/1/gaz-metan-medias-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-1.jpg

Gaz Metan Mediaş şi Farul Constanţa au remizat, 1-1, la capătul unui meci nespectaculos, dar cu un final incendiar. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Adrian Petre a simulat la ultima fază şi a obţinut un penalty, pe care Jefte Betancor l-a transformat fără probleme. Imediat după fluier s-a creat un scandal imens, cu acuze foarte dure din partea Gazului. 

„Plecăm cu un punct şi asta e. Am schimbat sistemul în repriza a doua, am schimbat mijlocul şi atacanţii. A trebuit să schimb. Ăştia suntem, nu întotdeauna poţi găsi jucătorii pe care-i doreşti la ce buget avem noi. Bine, nu mă plâng de buget. Am înţeles că a fost ofsaid la golul lor, să începem aşa. A fost penalty la Jefte, dacă l-a călcat pe el, aşa am auzit. 

Eu n-am fost lângă ei, eu ştiu că echipa mea a încercat să joace, dar a întâlnit un adversar care n-a vrut să joace. Am băgat puşti de 2004, de 2006, am vrut să câştigăm. Scuzaţi-mă, să ne dai patru minute prelungiri când s-au făcut 10 schimbări şi s-a stat de şapte ori câte două minute pe teren, nu e normal.

Asta e, mergem înainte, facem ce putem mai bine. Câteodată putem, câteodată nu. Nu-i problema noastră că adversarul e nemulţumit. Eu nu trebuie să fac scandal, eu trebuie să fiu preocupat ca jucătorii mei să facă fotbal, să avem ritmul jocului. Avem vreo 40 de minute jucate efectiv. După, avem pretenţii, păi trebuie să jucăm mai mult. În Germania sunt două-trei faulturi într-un meci, au ajuns la 60 de minute de joc efectiv”, a declarat Gică Hagi la finalul jocului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele