Ultima oră
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic

Dorinel Munteanu a dezvăluit cheia succesului: „Să meargă la munte, să-şi încarce bateriile”

Oțelul Galați Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21552140/1/436516591-826445412649026-7276033730211493534-n.png

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în vitezp şi Oţelul, care s-a impus cu 1-0, este pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe 9, cu 16 puncte.

Gălăţenii au 4 victorii consecutive, cu Poli Iaşi, FCU Craiova, Universitatea Craiova (în cupă) şi cu Dinamo în această seară, ultimele 3 având loc în decurs de 8 zile.

Dorinel Munteanu a dezvăluit la finalul meciului care este cheia succesului său şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.

„Jocul s-a desfăşurat aşa cum îmi imaginam. Foarte greu, am stat foarte bine tactic, am fost agresivi. Am dat adversarului foarte puţine şanse, în schimb ne-am creat câteva ocazii clare. Eu spun că victoria e meritată, chiar dacă am marcat în minutul 93.

Felicit echipa, suporterii şi felicit Galaţiul. Echipa e bine pregătită, toţi jucătorii au reacţionat fantastic. Tănase (n.r.- Tănasă) trebuie să marcheze mai mult. Nu am avut timp să-l felicit, dar nu prea o fac, să nu li se urce la cap. Merită toţi felicitări, am făcut o partidă foarte bună.

Din păcate, ştiţi foarte bine că nu ne-am atins obiectivul de a fi în play-off. Dacă aveam mai mult timp în vara trecută să omogenizez echipa, poate eram în altă parte acum. Dar e OK. S-a văzut un progres la echipă, prestăm un fotbal modern. Puteam să mergem şi în Austria, dacă aveam bani. O perioadă de 10 zile nu strică niciunei echipe (n.r.- la Vatra Dornei).

Să meargă la munte, să-şi încarce bateriile. Jucătorul român e foarte talentat, dar trebuie pus la muncă. De mâine facem recuperare şi ne gândim la Voluntari pentru că nu vreau să ne oprim aici”, a spus Dorinel Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele