Ultima oră
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi

”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21568668/1/otelul-galati-universitatea-cluj-play-out-superliga-superbet-21-04-2024.jpg

UTA Arad primeşte vizita Oţelului Galaţi, astăzi, de la ora 16:45. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Oţelul Galaţi se situează în fruntea play-out-ului, cu 30 de puncte. Trupa antrenată de Dorinel Munteanu a acumulat 13 puncte în primele cinci etape din play-out, fiind lider detaşat la acest capitol.

Moldovenii s-au calificat în finala Cupei şi au primit o veste grozavă înainte de meci. Impulsionat de promisiunile autorităţilor locale, Dorinel Munteanu a anunţat că va continua la echipă şi din sezonul viitor.

"M-au tot anunţat pe la o mulţime de echipe. Rămân la Oţelul si după acest sezon. Mai am contract încă un an şi vreau să continui proiectul de aici, care, spun eu, a dat rezultate. Se poate şi mai bine şi la acest lucru mă gândesc pentru următorul sezon.

Dacă avem finanţarea corespunzătoare, stabilitate şi linişte, putem să facem performanţă, aşa cum aşteaptă suporterii, sponsorii şi susţinătorii noştri"
, a declarat Dorinel Munteanu pentru cei de la Pro Lider FM.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele