Ultima oră
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”

Dublă revenire la FCSB!

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21566521/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024.jpg

FCSB primeşte întăriri pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa viitoare a Superligii. Confruntarea se vede miercuri, de la ora 21:45, pe Prima Sport 1.

La duelul ce poate fi sinonim cu titlul, în angrenajul lui Elias Charalambous revin după accidentări Luis Phelipe şi Ovidiu Popescu, conform Spotmedia.

Cei doi sunt incluşi în lot, însă nu e cert dacă vor prinde şi minute împotriva covăsnenilor.

E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş

 

FCSB şi Rapid au remizat, scor 2-2, sâmbătă seară.

Stâlp în defensivă după revenire, Vlad Chiricheş a fost schimbat în prima repriză, din cauza unor probleme la mână.

Ulterior, s-a vehiculat că fundaşul liderului ar putea avea o fractură. Acum, zvonurile au devenit certitudine. 

Horia Ivanovici a anunţat, în cadrul emiisunii Fanatik Superliga de la Prima Sport, că Vlad Chiricheş a suferit o fractură şi va fi indisponibil pentru aproximativ patru sau cinci săptămâni.

Lovitura este una cruntă pentru fostul căpitan al naţionalei. În urma acestui verdict dat de medici este evident că Vlad Chiricheş va absenta de la turneul final din Franţa.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele