Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

"E argintul viu!". Jucătorul pe care Gigi Becali îl consideră peste Coman şi Olaru

FCSB Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21496874/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

FCSB este liderul Superligii, cu 54 de puncte, la 6 lungimi de Rapid, care este ocupanta locului secund. "Roş-albaştri" au un sezon de senzaţie, iar Gigi Becali şi-a găsit un nou jucător preferat.

Gigi Becali: "Este jucător. Îmi place de el!"

Alexandru Băluţă a marcat golul victoriei cu Sepsi din ultima etapă şi a intrat în graţiile patronului, care are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Gigi Becali l-a comparat cu Florinel Coman şi Darius Olaru şi este de părere că Băluţă e superior celor doi.

"Ăla e argintul viu. Rotaru cred că era periculos cu Băluţă să ştii. Dacă-i avea şi pe Mitriţă şi pe Băluţă cam greu mai puteai să treci de ei. Nu ştiu ce se întâmplă la Craiova aia acolo. Nu pot să-mi dau seama. Are cel mai valoros lot. Eu nu ştiu ce se întâmplă acolo. Chiar nu pot să îmi dau seama.

La mine dacă munceşti şi dacă nu pierzi mingea şi el nu o pierde, el pasează, aleargă mult, face faza defensivă, n-ai văzut? Îmi place de el atacant, dar problema e că el face faza defensivă bine în dreapta acolo şi atunci îl las acolo” , a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Latifundiarul din Pipera consideră că nu îl poate vinde pe Băluţă pe bani mulţi şi i-a fixat o clauza de reziliere de 10 ori mai mică decât cea a lui Florinel Coman.

"Este jucător. Ce să se facă? Are o vârstă totuşi. Are 30 de ani, nu mai are 21 să zici că se face Messi. Cred că are o clauză mică acolo. 500.000 de euro cred. Dar el nu pleacă acum. Păi ce, el e prost să plece? Ce clauză să îi pun unui jucător de 30 de ani?" , a mai spus finanţatorul FCSb-ului.

În sezonul acesta, Băluţă a marcat 3 goluri şi a oferit tot atâtea pase decisve în 20 de partide, în Superligă

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele