Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

E oficial! Florenzi a fost prezentat la PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19478114/1/rlo.jpg

Paris Saint-Germain începe să fie din nou activă pe piaţa transferurilor, iar în cursul zilei de joi a rezolvat o mutare surprinzătoare. Alessandro Florenzi, 29 de ani, vine în capitala Franţei de la AS Roma, sub formă de împrumut, şi ar putea fi cumpărat vara viitoare.

 

10 milioane de euro e cota de piaţă a fundaşului dreapta crescut de Cotrone şi consacrat la AS Roma. Apogeul l-a atins în 2018, când transfermarkt.de îl cota la 30 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele