Ultima oră
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv

Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21568298/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

Liderul Superligii are meci la Sfântu Gheorghe, miercuri, de la ora 21:45. FCSB - Sepsi va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Pe lângă titlul care ar putea fi obţinut matematic la finalul acestei etape, fanii formaţiei bucureştene mai au un motiv de bucurie.

Ovidiu Popescu s-a refăcut şi va putea juca la Sfântu Gheorghe. Anunţul a fost făcut de Elias Charalambous.

Din păcate pentru FCSB, veştile nu sunt la fel de bune în cazul lui Luis Phelipe, care rămâne indisponibil. De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre Vlad Chiricheş.

"Phelipe va fi OUT pentru meciul de mâine. Încă nu este pregătit să se alăture echipei. Ovidiu Popescu va fi alături de noi. E recuperat 100% şi va fi cu noi.

L-am pierdut pe Chiricheş. Încă nu ştim pentru cât timp. Ar putea rămâne în afara terenului pentru restul sezonului, însă mi-a transmis că va face tot posibilul pentru a se recupera mai repede, ceea ce îmi arată cât de pasionat este de fotbal şi 'foamea' pe care o are. La vârsta lui cu greu găseşti astfel de caractere. Sper să revină cât mai curând, pentru că este un jucător extrem de important pentru noi. Sunt multe motive pentru care îl vrem alături de noi", a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi OSK.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele