Ultima oră
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit

”Este vorba despre fotbal şi viaţa merge înainte”. Sergiu Hanca s-a reîntâlnit cu Joyskim Dawa, cel care l-a accidentat grav anul trecut

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21512458/1/hanca.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Sergiu Hanca (31 de ani) s-a reîntâlnit cu Joyskim Dawa (27 de ani). Fundaşul lui FCSB l-a accidentat grav la meciul din tur, disputat în octombrie 2023.

Fotbalistul celor de la Petrolul a avut un schimb scurt de replici cu Dawa şi a punctat că a trecut peste incidentul care l-a ţinut departe de teren mai multe luni.

”Simplu, ne-am dat mâna şi ne-am urat baftă. Ce poate să fie? Este vorba despre fotbal şi viaţa merge înainte”, a declarat Sergiu Hanca, după meci.

Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri