Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21568691/1/fc-voluntari-fc-u-craiova-play-out-superliga-superbet-23-04-2024-1.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate cu FCU Craiova, 0-0, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

Echipa ilfoveană a rămas cu un jucător mai puţin din minutul 24, când a fost eliminat Ricardinho.

Oltenii termină şi această etapă pe ultimul loc, iar antrenorul Eugen Trică s-a declarat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor, care nu au putut fructifica o repriză şi jumătate de avantaj numeric la Voluntari.

”Astăzi am dat cu piciorul unei şanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Eu dacă le spun ceva la pauză şi ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuţie şi i-am întrebat dacă sunt conştienţi de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă îşi doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”
, a răbufnit Trică.

mail-share icon Email
viewscnt