Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

EXCLUSIV | CFR-istul care l-a impresionat pe Miriuţă cu Young Boys: "A fost imperial. Fără greşeală!"

CFR Cluj Publicat pe 11 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19646658/2/vm.jpg


La 34 de ani, Mario Camora a fost din nou motorul CFR-ului într-un meci european, iar Vasile Miriuţă (52 de ani) a folosit cuvinte mari pentru a descrie evoluţia portughezului în meciul cu Young Boys, pierdut cu 2-1.

Exact pe fază defensivă, Camora a salvat un gol ca şi făcut în minutul 89, când a scos o minge de pe linia porţii, iar în minutul 63 a fost prezent în atac la o fază la care putea deschide scorul. Un adevărat tren, cu multe urcări ofensive, internaţionalul român a smuls laudele lui Vasile Miriuţă: "Defensiv, ofensiv, Camora a fost imperial azi. Fără greşeală! A avut şi acel şut. Poţi să-i numeri pe degete meciurile slabe pe care le face, foarte rar se întâmplă!  CFR-ul a fost peste Young Boys, care era de bătut. Hai să vedem celelalte echipe din Elveţia, pentru că au câştigat cu nu ştiu câte puncte diferenţă campionatul. CFR a făcut o partidă foarte bună şi merita să se califice", a declarat noul antrenor de la Baia Mare, imediat după meci, pentru Look Sport+.

Faza la care Camora putea deschide scorul:


 


Camora, dezlănţuit la adresa lui Benoit Bastien

Mario Camora nu a avut menajamente pentru arbitru, căruia i-a adresat cuvinte grele, după ce a acordat un penalty foarte uşor pentru formaţia din Elveţia, în prelungiri.
 
“Echipa a făcut un meci excelent din toate punctele de vedere. Apoi, pe final, acest arbitru a fost penibil. Noi vorbim de arbitrii de la noi. Nu am alt cuvânt pentru acest arbitru decât penibil. La nivel european aşa ceva n-am văzut în viaţa mea. Nici la televizor, nici pe propria piele. Aşa ceva. Nu am cuvinte. Echipa a făcut un meci excelent, a dominat, meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru”, a spus căpitanul ardelenilor, la finalul partidei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele