EXCLUSIV | CFR NU VREA SĂ-L PIARDĂ PE ARLAUSKIS: "MAI ARE UN AN DE CONTRACT". DE CINE SE VA DESPĂRŢI CAMPIOANA - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

EXCLUSIV | CFR NU VREA SĂ-L PIARDĂ PE ARLAUSKIS: „MAI ARE UN AN DE CONTRACT”. DE CINE SE VA DESPĂRŢI CAMPIOANA

CFR îşi propune calificarea în grupele Champions League, iar pentru asta vrea să-şi păstreze jucătorii de bază. Primul pe listă este chiar portarul Giedrius Arlauskis. Lituanianul a ajuns la două titluri cu ardelenii şi la 4 în România.

„Arla mai are un an de contract cu noi, dar e clar că are o vârstă şi că îşi doreşte să facă pasul către o echipă importantă din punct de vedere financiar. Doi ani de zile cred că şi-a făcut datoria şi în aceşti doi ani a fost cel mai bun portar din România. Nu (avem ofertă pentru el – n. red.) şi nici nu ne dorim”, a spus directorul sportiv al campioanei, Daniel Stanciu, la emisiunea FOTBAL LOOK.

Conducerea campioanei vine cu noi detalii şi în privinţa campaniei de transferuri. Jucătorul care va pleca în mod cert este fundaşul Cristian Manea, care a venit în 2017 sub formă de împrumut de la Apollon Limassol.

„Ne interesează şi, şi (atât jucători liberi de contract, cât şi transferuri pe bani – n. red.). E foarte greu să găseşti tineri liberi (de contract – n. red.). Ei trebuie să facă parte din primul 11, nu să fie în lot, şi nu unul. Ai nevoie de doi la începutul jocului. Sunt ceva posturi care trebuie acoperite. Să nu uităm că-l pierdem pe Cristi Manea, să nu uităm că avem doar doi-trei jucători la U-21 şi ne-ar mai trebuie vreo trei, chiar patru. Boli e împrumutat şi avem nevoie şi acolo, dacă nu ne înţelegem cu echipa chineză (Guizhou Hengfeng – n. red.)”, a adăugat oficialul lui CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine