Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

EXCLUSIV ǀ Cristian Balaj trimite săgeţi către FCSB pe tema arbitrajului: ”Dacă am fi avut VAR, am fi putut spune că suntem campioni!”

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 16 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20640083/1/fb-cristian-balaj-3.jpg

Fostul arbitru Cristian Balaj, actual preşedinte al liderei şi campioanei en-titre CFR Cluj, a oferit în exclusivitate pentru Look Sport câteva declaraţii interesante referitoare la influenţa absenţei VAR asupra luptei pentru titlul de campioană între ”feroviari” şi FCSB.

Deşi este de părere că CFR Cluj a fost arbitrată ”destul de corect”, iar în momentele în care centralii au greşit în defavoarea ardelenilor aceştia oricum au câştigat meciurile, Balaj a lăsat să se înţeleagă că FCSB, vicecampioana şi ocupanta locului secund, a fost favorizată de erorile ”cavalerilor fluierului” în lipsa VAR.

Balaj a declarat că dacă ar fi fost implementat sistemul de arbitraj video, CFR Cluj ar fi avut un avans mai mare faţă de FCSB, suficient pentru ca ardelenii să se considere deja campioni.

”Noi am fost arbitraţi destul de corect. Problemele de arbitraj, cu anumite excepţii, în care au fost greşeli în defavoarea noastră, doar că am avut noroc că am câştigat în acele jocuri, nu au influenţat rezultatele partidei.

Din păcate, în alte jocuri s-au întâmplat greşeli şi mass-media a scos în evidenţă aceste lucruri pentru că s-a depăşit măsura. Dacă am fi avut VAR, în momentul acesta, diferenţa dintre noi şi locul doi ar fi fost mult mai mare. Am fi putut spune că suntem campioni.

Nu putem decât să ne bucurăm de introducerea VAR. Dacă se va introduce VAR-ul, vom avea şanse mai mari să câştigăm.”, i-a spus Cristian Balaj, preşedintele formaţiei CFR Cluj, reporterului Look Sport, Robert Popa.

După prima etapă din play-off, CFR Cluj şi-a păstrat avansul de şapte puncte faţă de FCSB de la finalul sezonului regular. Clujenii au învins acasă, scor 3-1, FC Voluntari, în timp ce ”roş-albaştrii” s-au impus pe teren propriu, scor 2-0, contra Farului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele