Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

EXCLUSIV | Daniel Stanciu, despre conducerea spaniolă a lui Dinamo: "Una dintre cele mai mari ţepe". Singurul detaliu pozitiv remarcat în "era Cortacero"

Superliga Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884842/2/ds.png
 
Fost conducător la Dinamo, Daniel Stanciu consideră venirea lui Pablo Cortacero în Ştefan cel Mare "una dintre cele mai mari ţepe". Preşedintele Universităţii Cluj e dezamăgit de situaţia de la fosta sa echipă, dar găseşte şi un lucru pozitiv în mandatul spaniolilor: aducerea unor jucători cu nume, care, în alte condiţii, nu ar fi ajuns în România.
 
"Una dintre cele mai mari ţepe. Probabil în alte părţi a fost vorba despre bani mai mulţi. Managementul spaniol şi-a păcălit propriii conaţionali, e o imagine proastă pe care şi-au făcut-o şi în Spania. Acolo locuiesc, vor încerca să-şi găsească un loc de muncă, dar e foarte greu. Până una alta, trebuie să ne gândim ce se va întâmpla cu Dinamo, care e un brand important, care atrag", a declarat Stanciu, la Fotbal Look.
 
"Banii din drepturi sunt puţini în comparaţie cu cheltuielile, dacă stai să calculezi. Dacă vor reuşi să limiteze...Cu o parte dintre ei probabil s-a ajuns la înţelegeri, ori pe sume mai mici, ori să renunţe total la bani contra dezlegărilor. E clar că ei au făcut ceva extraordinar şi pozitiv, şi negativ pentru fotbalul românesc. Pozitiv pentru că au adus jucători cu nume", a mai punctat oficialul Universităţii Cluj.
 
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele