Ultima oră
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai” Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai”
Se naşte o superligă a Europei? Răspunsul FIFA nu lasă loc de interpretări Se naşte o superligă a Europei? Răspunsul FIFA nu lasă loc de interpretări
Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie, dar Corneliu Papură surprinde: ”Absolut deloc nu suntem în criză”
Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie, dar Corneliu Papură surprinde: ”Absolut deloc nu suntem în criză”
Marius Şumudică se schimbă. Antrenorul a anunţat că va renunţa la reacţiile care l-au făcut celebru în Turcia Marius Şumudică se schimbă. Antrenorul a anunţat că va renunţa la reacţiile care l-au făcut celebru în Turcia
OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor

EXCLUSIV | Daniel Stanciu, despre conducerea spaniolă a lui Dinamo: "Una dintre cele mai mari ţepe". Singurul detaliu pozitiv remarcat în "era Cortacero"

Liga I Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884842/2/ds.png
 
Fost conducător la Dinamo, Daniel Stanciu consideră venirea lui Pablo Cortacero în Ştefan cel Mare "una dintre cele mai mari ţepe". Preşedintele Universităţii Cluj e dezamăgit de situaţia de la fosta sa echipă, dar găseşte şi un lucru pozitiv în mandatul spaniolilor: aducerea unor jucători cu nume, care, în alte condiţii, nu ar fi ajuns în România.
 
"Una dintre cele mai mari ţepe. Probabil în alte părţi a fost vorba despre bani mai mulţi. Managementul spaniol şi-a păcălit propriii conaţionali, e o imagine proastă pe care şi-au făcut-o şi în Spania. Acolo locuiesc, vor încerca să-şi găsească un loc de muncă, dar e foarte greu. Până una alta, trebuie să ne gândim ce se va întâmpla cu Dinamo, care e un brand important, care atrag", a declarat Stanciu, la Fotbal Look.
 
"Banii din drepturi sunt puţini în comparaţie cu cheltuielile, dacă stai să calculezi. Dacă vor reuşi să limiteze...Cu o parte dintre ei probabil s-a ajuns la înţelegeri, ori pe sume mai mici, ori să renunţe total la bani contra dezlegărilor. E clar că ei au făcut ceva extraordinar şi pozitiv, şi negativ pentru fotbalul românesc. Pozitiv pentru că au adus jucători cu nume", a mai punctat oficialul Universităţii Cluj.
 
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele