Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"

Liga I Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19627057/1/c3.jpg


Daniel Stanciu şi Vasile Miriuţă s-au pus de acord în studioul Fotbal Look: FCSB începe, în sfârşit, să arate constant a echipă mare! Aprecierile vin după ce fosta vicecampioană a câştigat şi la Mediaş, 3-2, a ajuns la şase victorii la rând în Casa Liga 1 şi a devenit lider solitar, cu 27 de puncte, două peste Craiova şi şase peste CFR Cluj.
 
Primul care a vorbit frumos despre echipa lui Toni Petrea a fost Vasile Miriuţă, antrenorul felicitându-i pe bucureşteni pentru prima parte a meciului de la Mediaş: "FCSB a început ca o echipă mare, şi-a creat ocazii, a marcat acel gol frumos. Aşa trebuie să înceapă o echipă care vrea să câştige campionatul. Pe parcurs s-au întâmplat lucruri. A venit acel 11 metri făcut de Creţu, nu ai voie să faci acea greşeală. Apoi au pus presiune pe adversar, a venit acel al doilea gol. O repriză bună prima!", a declarat Miriuţă.
 
"E remarcabil că după mulţi ani FCSB arată a echipă mare, a echipă care adună puncte etapă de etapă. Are cei mai talentaţi tineri la ora actuală, ne referim şi la Popescu, cel care a făcut şi penalty-ul din care a câştigat FCSB. E o echipă care are viitor sezonul acesta, dar şi sezoanele viitoare", a spus şi Stanciu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele