Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

EXCLUSIV | FCSB, CFR Cluj şi Craiova nu conving în play-off. Şfaiţer: "Nicio echipă nu arată a campioană. FCSB nu poate numai cu tineri"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

FCSB şi CFR Cluj au suferit primul eşec în play-off-ul Ligii 1, în runda a treia, iar lupta pentru câştigarea titlului a fost relansată. La emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, Cornel Şfaiţer, manager general la Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că echipele aflate în competiţie pentru câştigarea campionatului - FCSB, CFR Cluj şi Craiova - nu au evoluţii convingătoare.

FCSB a pierdut cu Sepsi, scor 1-2, iar CFR Cluj a fost învinsă de Craiova, scor 1-2. 'Roş-albaştrii' păstrează un avans minim în fruntea clasamentului.

Cornel Şfaiţer este de părere că FCSB avea nevoie de mai mulţi jucători cu experienţă pentru a reprezenta o forţă în Liga 1. 

"Părerea mea, după ce am văzut în această primăvară, este că nicio echipă nu arată a campioană. Am jucat cu toate, puteam să câştigăm. Niciuna nu merită mai mult decât alta. E clar, o campioană o să avem. Important e să vedem ce vom face mai departe, în cupele europene.

Înaintea meciului cu FCSB, i-am văzut pe băieţi foarte încrezători. N-a fost acea teamă de a juca. Aveam nevoie de puncte. Ştiam că Leo Grozavu va aborda meciul la victorie. Cu cei de la FCSB nu poţi să te aperi, n-ai nicio şansă. Trebuia să punem probleme.

Cred că FCSB are nevoie de câţiva jucători cu experienţă pentru a câştiga campionatul. Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali. Are nevoie de un atacant bătăios. E păcat de jucătorii cu calităţi individuale bune, nu poţi numai cu tineri. Şi cred că ştiu şi cei de la FCSB, din staff-ul tehnic şi administrativ", a spus Cornel Şfaiţer, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20140308/5/sfaiter.jpg

Cât despre obiectivul celor de la Sepsi, Cornel Şfaiţer a anunţat că locul 4 în play-off este ţinta clubului: "Mai întâi, ne-am propus să intrăm în play-off. Apoi, obiectivul stabilit intern a fost locul 4. În sezonul regulat, 23 de etape am fost pe locul 4. Acum, prin jocul prestat sper să fim acolo. Depinde numai de noi. Va fi o luptă strânsă, cu Botoşani şi Clinceni".

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20140308/1/clasament-fcsb-sepsi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele