Ultima oră
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo

EXCLUSIV | FCSB, CFR Cluj şi Craiova nu conving în play-off. Şfaiţer: "Nicio echipă nu arată a campioană. FCSB nu poate numai cu tineri"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

FCSB şi CFR Cluj au suferit primul eşec în play-off-ul Ligii 1, în runda a treia, iar lupta pentru câştigarea titlului a fost relansată. La emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, Cornel Şfaiţer, manager general la Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că echipele aflate în competiţie pentru câştigarea campionatului - FCSB, CFR Cluj şi Craiova - nu au evoluţii convingătoare.

FCSB a pierdut cu Sepsi, scor 1-2, iar CFR Cluj a fost învinsă de Craiova, scor 1-2. 'Roş-albaştrii' păstrează un avans minim în fruntea clasamentului.

Cornel Şfaiţer este de părere că FCSB avea nevoie de mai mulţi jucători cu experienţă pentru a reprezenta o forţă în Liga 1. 

"Părerea mea, după ce am văzut în această primăvară, este că nicio echipă nu arată a campioană. Am jucat cu toate, puteam să câştigăm. Niciuna nu merită mai mult decât alta. E clar, o campioană o să avem. Important e să vedem ce vom face mai departe, în cupele europene.

Înaintea meciului cu FCSB, i-am văzut pe băieţi foarte încrezători. N-a fost acea teamă de a juca. Aveam nevoie de puncte. Ştiam că Leo Grozavu va aborda meciul la victorie. Cu cei de la FCSB nu poţi să te aperi, n-ai nicio şansă. Trebuia să punem probleme.

Cred că FCSB are nevoie de câţiva jucători cu experienţă pentru a câştiga campionatul. Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali. Are nevoie de un atacant bătăios. E păcat de jucătorii cu calităţi individuale bune, nu poţi numai cu tineri. Şi cred că ştiu şi cei de la FCSB, din staff-ul tehnic şi administrativ", a spus Cornel Şfaiţer, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20140308/5/sfaiter.jpg

Cât despre obiectivul celor de la Sepsi, Cornel Şfaiţer a anunţat că locul 4 în play-off este ţinta clubului: "Mai întâi, ne-am propus să intrăm în play-off. Apoi, obiectivul stabilit intern a fost locul 4. În sezonul regulat, 23 de etape am fost pe locul 4. Acum, prin jocul prestat sper să fim acolo. Depinde numai de noi. Va fi o luptă strânsă, cu Botoşani şi Clinceni".

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20140308/1/clasament-fcsb-sepsi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele