Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

EXCLUSIV | Gabi Enache a trăit la intensitate maximă perioada de la Partizan: ”Fanii mă cereau pe teren şi am dat gol. Apoi antrenorul nu m-a mai băgat deloc”

Stranieri Publicat pe 8 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20054795/1/profimedia-0379749386.jpg

Gabriel Enache a prins o perioadă destul de scurtă la Partizan Belgrad, dar a trăit la intensitate maximă momentele de acolo. A stat doar şase luni, dar s-au întâmplat aspecte care l-au surprins şi pe care nu credea că va ajunge vreodată să le trăiască. Aşa se face că, în perioada în care a fost în Serbia, antrenorul a fost demis de fani dar şi că aceştia au cerut ca fundaşul român să joace mai mult.

Totul a început când Partizan a jucat în play-off-ul de Europa League, în sezonul 2018-2019, pe care l-a pierdut. ”Nu ştiu, cred că mi-a fost scris mie să se întâmple aşa. Am jucat toate meciurile la Partizan, am mers în play-off-ul Europa League. Am pierdut însă, am fost eliminaţi, şi fanii l-au dat afară pe antrenor. Pe mine m-a durut.

Am ajuns acolo, am jucat toate meciurile, dar apoi antrenorul a plecat şi lucrurile s-au schimbat. Din câte am auzit, suporterii l-au dat afară pe antrenor. Noul antrenor a venit cu doi jucători din Macedonia, doi din Muntenegru. Suporterii m-au cerut apoi pe teren, erau tot felul de comentarii. M-a băgat antrenorul şi de gura presei, nu numai la presiunile fanilor, şi am dat gol. Următorul meci am jucat, nu ştiu de ce, din minutul 88, iar în minutul 89 am dat iar gol. Apoi nu m-a mai băgat deloc”, a spus Gabi Enache la Look Sport Live.

Enache a jucat pentru Partizan în perioada iulie 2018 – februarie 2019. A prins 15 meciuri, a marcat de două ori şi a dat o pasă decisivă. La finalul sezonului respectiv, Partizan a cucerit Cupa Serbiei.

Emisiunea integrală cu Gabi Enache: 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele