Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

EXCLUSIV | Justin Ştefan vrea reformarea CCA şi a propus un nou preşedinte. ”Ar trebui să fie condus de un român”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20046472/1/157335846-186439182911784-1311651341708949170-n.jpg

Justin Ştefan a confirmat în exclusivitate la Look Sport LIVE, informaţiile cu privire la intenţia sa de a candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Secretarul general al LPF este un contestatar vehement a actualei conducerii a FRF şi a explicat de ce ar dori să candideze şi când va anunţa oficial decizia.

Acesta vrea reformare CCA, prin implementarea VAR şi schimbarea preşedintelui. O opţiune este Marius Avram, care a fost cooptat de LPF, pentru un proiect de analiză a arbitrajelor din Casa Liga 1 şi înaintarea unui raport lunar cu erorile comiste către FRF.

”Eu cred că CCA ar trebui să fie condus de un român. Fie că s-a retras sau nu. Eu cred că Marius Avram ar fi potrivit. Dar în primul rând trebuie să vedem bugetul. Trebuie o transparetizare şi să vedem exact. VAR-ul este un instrument care ar ajuta conducerea FRF, după care ar trebui să avem acolo o schimbare majoră. Eu am dubii despre autonomia delegărilor, am auzit în media tot felul”, a mărturisit Justin Ştefan, la Look Sport+.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele