Ultima oră
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

EXCLUSIV | Justin Ştefan vrea reformarea CCA şi a propus un nou preşedinte. ”Ar trebui să fie condus de un român”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20046472/1/157335846-186439182911784-1311651341708949170-n.jpg

Justin Ştefan a confirmat în exclusivitate la Look Sport LIVE, informaţiile cu privire la intenţia sa de a candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Secretarul general al LPF este un contestatar vehement a actualei conducerii a FRF şi a explicat de ce ar dori să candideze şi când va anunţa oficial decizia.

Acesta vrea reformare CCA, prin implementarea VAR şi schimbarea preşedintelui. O opţiune este Marius Avram, care a fost cooptat de LPF, pentru un proiect de analiză a arbitrajelor din Casa Liga 1 şi înaintarea unui raport lunar cu erorile comiste către FRF.

”Eu cred că CCA ar trebui să fie condus de un român. Fie că s-a retras sau nu. Eu cred că Marius Avram ar fi potrivit. Dar în primul rând trebuie să vedem bugetul. Trebuie o transparetizare şi să vedem exact. VAR-ul este un instrument care ar ajuta conducerea FRF, după care ar trebui să avem acolo o schimbare majoră. Eu am dubii despre autonomia delegărilor, am auzit în media tot felul”, a mărturisit Justin Ştefan, la Look Sport+. 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele