Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

EXCLUSIV | Man şi Mihăilă, sub presiune la Parma! Ioan Andone: "Trebuie să aducă puncte, pentru că s-au plătit sume enorme pentru ei"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

 



Dennis Man şi Valentin Mihăilă încearcă să contribuie la revirimentul echipei Parma, penultima clasată în Serie A. În exclusivitate la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Ioan Andone a declarat că Man şi Mihăilă au presiunea sumei de transfer şi trebuie să facă diferenţa pentru Parma.

Dennis Man (22 de ani) a fost prezentat pe 29 ianuarie la Parma, după transferul de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Atacantul a semnat un contract până în vara anului 2025. Man are două meciuri în Serie A, cu Napoli şi cu Bologna.

Valentin Mihăilă (21 de ani) este la Parma din octombrie 2020 şi a înscris un gol în meciul din Cupa Italiei cu Lazio, pe 21 ianuarie. Mihăilă a fost transferat de la Craiova pentru 8,5 milioane de euro.

Parma n-a mai câştigat în Serie A din 30 noiembrie 2020. Următorul meci este în deplasare cu Verona, pe 15 februarie, de la ora 21:45, în direct pe Look Sport.

"M-am uitat la cele două meciuri în care a intrat Man. E o pierdere pentru Steaua (n.a. - FCSB), se şi vede. Cu cât va trece timpul, se va vedea mai mult. (Octavian) Popescu e un jucător foarte bun, de viitor, dar nu ştiu dacă va putea prelua atât de repede din sarcinile lui Man, adică să dea goluri şi pase de gol. Driblează, e plăcut cu mingea, scoate cu uşurinţă jucători prin dribling, dar e destul de greu să-l înlocuieşti pe Dennis Man.

Îi va fi greu în campionatul italian lui Man, dar te aştepţi de la el, a fost declarat cel mai bun jucător român. Trebuie să muncească mai mult pe faza de apărare, dar trebuie să fie determinant şi să aducă puncte, pentru că Parma e într-o situaţie groaznică. El şi Mihăilă trebuie să marcheze goluri şi să aducă puncte, pentru că s-au plătit sume enorme pentru ei", a spus Ioan Andone la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele