Ultima oră
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, venerat la Al Hilal. Povestea care spune totul despre respectul primit: ”Am făcut doi paşi în spate”

Stranieri Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20041653/1/rps3605.jpg

Mirel Rădoi a jucat doi ani şi jumătate la Al Hilal, dar este extrem de apreciat. Actualul selecţioner al naţionalei României a rămas în inimile suporterilor de acolo, prin prisma modului în care lupta. Ciprian Panait a povestit la Look Sport Live un episod trăit în 2017, la sârbătoarea titlului cucerit de Al Hilal.

Panait a precizat că pe viitor, mai mult ca sigur, Rădoi va fi o variantă pentru postul de antrenor al saudiţilor.

Cel mai mare jucător român care a lăsat o urmă adâncă în zona respectivă e Mirel Rădoi. Ce îl avem noi pe Hagi aici, aşa e Rădoi acolo, pentru Al Hilal. Se închină oamenii în faţa lui. În zona arabă, dacă ei simt că dai orice, chiar dacă ai anumite limite, iei orice de la ei. El s-a adaptat acolo foarte bine şi a căpătat o anumită notorietate.

A fost chemat la sărbătoarea titlului din 2017. Am avut onoarea să mă aflu în lojă cu el. Atunci, când a început festivitatea am coborât de la tribuna oficială cu Mirel Rădoi. Când a intrat Rădoi pe teren, toată lumea a început să îl aplaude, să îl aclame. Am simţit că trebuie să fac doi paşi în spate. E uriaş acolo. În orice moment, Mirel Rădoi va fi o soluţie pentru Al Hilal”, a spus Panait la Look Sport Live.

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal în perioada ianuarie 2009 – iulie 2011, când a fost transferat de la FCSB pentru 6 milioane de euro. Anterior mutării, se vorbea foarte mult pe seama unei posibile treceri a lui Rădoi la Inter.

În perioada petrecută la Al Hilal, Rădoi a prins 57 de meciuri, a marcat de 10 ori şi a dat 4 pase decisive. A cucerit două campionate, dar şi o Cupă a Prinţului.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele