Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

EXCLUSIV | Mutu, variantă pentru o echipă la care a jucat: ”Lumea l-a iubit cât a fost aici”

Liga II Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20119794/1/mutu.jpg

Adrian Mutu îşi va termian contractul cu Federaţia Română de Fotbal, cu naţionala României U21, şi este posibil ca înţelegerea să nu mai fie prelungit. În cazul în care cele două părţi nu vor ajuge la un acord pentru continuarea înţelegerii, atunci Adrian Mutu ar putea merge la o echipă de club din România, a doua după experienţa de la FC Voluntari.

Mutu ar ptuea să fie o variantă pentru Petrolul, lucru recunoscut de preşedintele clubului, Costel Lazăr, în cadrul emisiunii Look Sport Live, de pe Look Sport+. Deocamdată nu este nimic sigur, pentru că, potrivit conducătorului, negocierile nu au început, iar pe listă se află mai multe variante.  

Oful nostru e unul mare, pentru că aşteptările erau altele. Am ratat play-off-ul, dar nu s-a ratat pe finalul sezonului regular, s-a ratat pe toată durata sezonului, când s-au pierdut foarte multe puncte. Dar trebuie să mergem mai departe, să promovăm în Liga 1 la anul.

Avem o strategie, rămâne să clarificăm anumite lucruri, vom discuta despre buget, de organigramă, de mai multe aspecte.

Lumea l-a iubit pe Adi cât a fost aici, ca jucători, şi poate fi una dintre variantele de antrenor, dar deocamdată nu am început discuţiile. Luăm în calcul orice variantă în acest moment, avem multe nume pe listă, dar negocierile nu au început cu nimeni”, a declarat Costel Lazăr, preşedintele Petrolului.

Mutu le-a mai antrenat până acum, pe lângă naţionala U21 a României, de care se ocupă şi acum şi cu care a mers la EURO, pe FC Voluntari şi echipa a doua a celor de la Al Wahda.

Adrian Mutu a jucat pentru Petrolul în perioada ianuarie – septembrie 2014, timp  în care a jucat 21 de meciuri, a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele