Ultima oră
VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League
VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter
VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare" VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare"
Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu" Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu"
VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac" VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac"
Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi

EXCLUSIV | Optimism în DDB cu privire la obţinerea licenţei: ”Nu vom lăsa Dinamo pe mâna spaniolilor”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20000135/1/dinamo-4.jpg

Alexandru Conovaru, membru în programul ”Doar Dinamo Bucureşti”, este optimist cu privire la şansele fanilor-acţionari de a strânge suma necesară pentru obţinerea licenţei obligatorie pentru participarea în următorul sezon din Casa Liga 1.

Într-o intervenţie telefonică la Look Sport Live, emisiune pe Look Sport+, Conovaru ne-a spus că cei aproximativ 100 de suporteri care se înscriu zilnic în DDB îi dau încredere că suma respectivă, chiar dacă este un foarte mare, poate fi strânsă.

Conovaru nu i-a uitat nici pe Pablo Cortacero & Co. . Reprezentantul suporterilor-acţionari a afirmat că după ce fanii vor strânge banii necesari pentru obţinerea licenţei, clubul nu va rămâne ”pe mâna spaniolilor”.  

”Până pe 31, trebuie să intre plăţile, banii. Undeva la 800.000 de euro (n.r.- 863.000) e suma care trebuie să fie plătită. Suma e corectă, programul DDB a reuşit să menţină pe linia de plutire Dinamo. Toţi oamenii care continuă să se înscrie, cam 100 pe zi, ne dau încredere că putem atinge suma respectivă.

Am mai pornit un proiect, cu tricourile de la Dinamo, în valoare de aproape 400 de lei. Asta ne ajută şi mai mult să strângem banii. Jucătorii şi antrenorii sunt plătiţi pe ianuarie, am reuşit cu chiu cu vai să facem asta. Cumva, noi avem speranţe că putem să ajutăm şi mai mult clubul, chiar dacă echipa nu arată prea bine.

Noi strângem banii, luăm licenţa, dar nu vom lăsa Dinamo pe mâna spaniolilor. E un fenomen ce se întâmplă acum şi cred că vom reuşi, prin dragostea suporterilor, să ajungem unde ne dorim.”, a declarat Alexandru Conovaru, membru în DDB, la Look Sport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele