Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

EXCLUSIV | Patrick Kluivert şi Guus Hiddink se alătură proiectului DDB! Cum a fost posibilă o astfel de ”asociere”

Dinamo Publicat pe 17 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19985794/1/profimedia-0284950322.jpg

Fanii lui Dinamo au ajuns cunoscuţi în toată lumea, pentru faptul că ajută clubul să supravieţuiască şi oferă sume importate prin proiectul demarat. Mai nou, doi oameni celebri în fotbalul mondial au promis că îşi vor face card DDB. Este vorba de Patrick Kluivert şi Guus Hiddink, care vor să se alăture proiectului.

Totul s-a întâmplat prin intermediul lui Gevaro Nepomuceno, atacantul statului Curacao care este legitimat la Dinamo. Hiddink este selecţioner acolo, în timp ce Kluivert a îndeplinit acelaşi rol, în urmă cu ceva timp. Totul a fost recunoscut public de Marius Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, în emisiunea Look Sport Live.

Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar. Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB.

E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB. Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno.

Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere. Poate cu venirea primăverii s-ar putea să fie unul din ei în platou aici”, a declarat Marius Nicolae în platoul emisiunii Look Sport Live.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele