Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

EXCLUSIV: Primele impresii ale lui Gabi Mureşan, după ce a devenit primar. ”Eu pentru asta am intrat, să ajut comuna noastră să se ridice!”

Special Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19576997/1/mure-prim.jpg

Gabi Mureşan (38 de ani) s-a reorientat rapid, după ce a renunţat la cariera de fotbalist. Fostul campion al României cu CFR Cluj a decis să se stabilească în comuna Apolod, din judeţul Mureş, acolo unde a întemeiat împreuna cu soţia o mică afacere.

Ex-închizătorul a recondiţionat o casă veche pe care a transformat-o în pensiune, în comuna ce numără în jur de 2.900 de suflete. Problemele cu drumurile neasfaltate şi cu tinerii plecaţi la muncă în străinătate l-au făcut să ia decizia de a candida la alegerile locale, din partea Partidului Naţional Liberal.

Fostul fotbalist a vorbit la Look Sport+ despre primele zile de la preluarea mandatului şi anunţă că vrea să lucreze alături de cetăţeni, pentru binele comun.

”Sunt multe probleme la noi. Eu pentru asta am intrat, să ajut comuna noastră să se ridice! Cu ajutorul oamenilor, a consilierilor şi a relaţiilor pe care le am se pot face lucruri bune.

De o săptămână stau numai în birou, până se pun lucrurile la punct, apoi voi sta afară printre oameni, acolo îmi place. Trebuie să confirm şi aici”
, a declarat cu entuziasm proaspătul edil

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele