Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Două şuturi de la distanţă pun în pericol poarta lui Navas VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Două şuturi de la distanţă pun în pericol poarta lui Navas
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

EXCLUSIV | Provocarea pe care Emeric Ienei ar accepta-o la 83 de ani: "Ar fi o cinste, dar cei de la Steaua nu m-au sunat!"

Fotbal Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20006691/1/ienei.jpg


În ziua în care fotbalul românesc sărbătoreşte 34 de ani de la momentul în care Steaua cucerea Supercupa Europei (1-0 cu Dinamo Kiev, la Monte Carlo, graţie unui gol al lui Gică Hagi), Emerich Ienei (83 de ani) şi-a arătat disponibilitatea de a se implica în proiectul de la CSA Steaua Bucureşti.
 
Seniorul fotbalului românesc aşteaptă să fie chemat la inaugurarea noului stadion din Ghencea şi, chiar dacă stă departe de Bucureşti, la Oradea, aşteaptă cu plăcere momentul 7 mai, când el şi foştii elevi din marea echipă a Stelei vor sărbători 35 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni. Mai mult, fostul mare antrenor e gata să dea o mână de ajutor, din postura de consilier onorific, şi să ajute clubul din Liga 3 cu sfaturi privind activitatea:
 
"A fost o echipă cu nişte jucători care, pe lângă valoarea fotbalistică, au avut şi o valoare psihică extraordinară. Vă spun sincer că a fost o perioadă frumoasă a mea. Am un regret că nu am fost la Monte Carlo, dar am uitat de Monte Carlo şi mai mult am în minte Sevilla
 
 Obiectivul e frumos, dar trebuie să ai echipă şi jucători care să pot face acest rezultat. Mi-ar face plăcere dacă aş putea face o diferenţă. Deocamndată nu m-au sunat, deşi ar fi normal să mă sune. Nu doar pe mine, pe toţi acei jucători care, prin jocul lor, prin rezultatul lor, au reuşit să facă o echipă românească să fie câştigătoare a Cupei Campionilor. Aştept un telefon, deşi sunt la Oradea! M-ar onora dacă m-ar suna cineva din conducere şi dacă mi-ar spune <<hai să fii şi dumneata acolo, şi foştii jucător>>i. Ar fi o cinste să pot da nişte sfaturi şi echipa, cu sfaturile mele, să aibă şi rezultate foarte bune. Aş încerca să vin pe 7 mai la Bucureşti şi cred că aş reuşi", a declarat Ienei, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.


mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele