Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

EXCLUSIV | Rareş Ilie, lăudat la Fotbal Show: "E fabulos! Copilul ăsta promite multe"

Rapid Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20669057/1/rw.jpg


Marcator al unui gol şi pasator decisiv la altul în UTA - Rapid 0-2, Rareş Ilie (19 ani) culege din ce în ce mai multe laude pentru evoluţiile pe care le are sub îndrumarea lui Adrian Mutu. Printre admiratorii săi se află şi Răzvan Pleşca, expertul Fotbal Show care-i prevede un viitor cât se poate de strălucit tânărului mijlocaş ofensiv din Giuleşti.
 
Într-un sezon în care atenţia a fost captată de Octavian Popescu, Rareş Ilie demonstrează că nu are nevoie de un PR la televizor pentru a se evidenţia. Sâmbătă seară, la Arad, puştiul Rapidului a pasat decisiv la golul lui Alexandru Ioniţă, apoi a închis meciul prin golul de 2-0. Cu un rol decisiv în calificarea României U19 la Campionatul European, Ilie are în faţă un viitor cât se poate de frumos, în opinia fostului portar Răzvan Pleşca:
 
"Rareş Ilie e fabulos! Acum mă gândeam că, probabil, nu era născut când debuta Săpunaru în prima ligă. În schimb, ceea ce se întâmplă e de vis pentru el. E calificat cu naţionala U19 la Campionatul European, mai mult ca sigur va merge anul viitor la EURO U21, care va avea loc în România. E titular incontestabil la Rapid pe un stadion nou, într-o atmosferă senzaţională. Bravo lui! Promite mult copilul ăsta. Nu neapărat doar prin realizări, dar are şi un fizic cum nu prea vedem la tinerii fotbalişti români, pentru că noi ne tot plângem de problema asta", a declarat expertul Fotbal Show, sâmbătă seară, după UTA - Rapid 0-2.
 
VIDEO: Realizările lui Rareş Ilie în meciul de la Arad:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele