Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

EXCLUSIV | Reacţia lui Dani Coman după ce Astra a confirmat 15 jucători cu COVID-19 înainte de meciul cu Dinamo: "E clar că nu putem juca aşa!"

Superliga Publicat de Popa Robert pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19568930/1/dani-coman.jpg

Dani Coman a vorbit pentru Look Sport despre situaţia de la Astra, după ce giurgiuvenii au confirmat 15 cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor, cu 24 de ore înainte de partida cu Dinamo din Casa Liga 1.

Meciul Dinamo - Astra e programat să se joace vineri, de la 21:00, în direct pe Look Sport+.

Oficialul Astrei spune că echipa nu se poate prezenta la meci în aceste condiţii şi aşteaptă ca DSP Giurgiu şi LPF să ia o decizie în cel mai scurt timp.

Cum e situaţia acum la Astra? Puteţi juca meciul cu Dinamo după ce s-au descoperit atâtea cazuri de COVID la voi?
E clar că nu putem juca meciul cu Dinamo aşa. Vorbim de 15 cazuri în rândul jucătorilor. Noi am făcut o cerere la DSP în acest sens. Aşteptăm un răspuns de la ei. Aşteptăm şi o decizie de la LPF (în privinţa amânării partidei – n. red.). Nu ne putem prezenta aşa.

Vine într-un moment prost acest eveniment neplăcut?
Într-un moment foarte prost. Eram într-o revenire de formă. După cum arată echipa, sunt încrezător că putem arăta mai bine (în urma victoriei cu Poli Iaşi, scor 4-0 – n. red.).

Negocierile cu Edi Iordănescu cum decurg?
Sunt într-un stadiu avansat, numai că acum nu are pe cine să antreneze. Dacă nu ieşeam şi eu pozitiv, aş fi apărat chiar eu în meciul cu Dinamo (Coman s-a retras din activitate chiar la Astra, unde a strâns 16 meciuri în perioada 2013-2015 – n. red.).

Spuneai la un moment dat că mai sunt restanţe salariale la echipă? Cum e situaţia acum?
S-au mai plătit, sigur. S-au achitat două salarii la jucători. Uşor-uşor, lucrurile reintră pe un făgaş normal.

Ce poţi să-mi spui despre fundaşul portughez Hugo Filipe, pe care l-aţi adus recent?
E un jucător valoros, m-a impresionat, ne va ajuta. Am discutat cu toată lumea, cu Bogdan Mara, şi l-am adus la noi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele