Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

EXCLUSIV ǀ Schimbarea antrenorului nu îmbunătăţeşte cu nimic situaţia la Gaz Metan. Jucătorii din lot sunt neplătiţi, cei care au plecat au depus memorii

Gaz Metan Mediaș Publicat de Marius Tuhut pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20398813/1/gaz-metan-medias.jpg

Gaz Metan Mediaş nu are probleme doar la nivelul echipei în sine, a rezultatelor înregistrate în Casa Liga 1. Deşi a fost schimbat antrenorul Mihai Teja, în locul lui fiind numit Ilie Poenaru, altele sunt aspectele care ar putea face probleme şi mai mari echipei. Din informaţiile Look Sport, în acest moment sunt restanţe cu banii şi nu numai.

Pe lângă faptul că sunt anumiţi jucători în lotul Mediaşului în acest moment, care au de primit banii pe mai multe luni, sursele Look Sport au mai aflat că anumiţi fotbalişti, plecaţi de la Gaz Metan, au depus memorii pentru a-şi recupera anumite sume de bani de la club, din contracte.

Conducerea trebuie să rezolve cât mai curând problemele, pentru că altfel riscă să aibă de suferit din această cauză, să piardă jucători sau să primească şi alte sancţiuni.

Clinceni, altă echipă cu probleme financiare, din Casa Liga 1

Situaţia e critică la Academica Clinceni, lucru de care s-a aflat încă din perioada anterioară. Dar, cât mai rezistă exact clubul? Potrivit informaţiilor deţinute de Look Sport, ilfovenii sunt cu un picior şi jumătate în prăpastie, iar banii sunt din ce în ce mai puţini spre deloc. Deşi echipa a ajuns în play-off sezonul trecut, s-a epuizat, surprinzător sau nu, o parte bună din banii veniţi din drepturile TV. În plus, au plecat şi anumite persoane şi sponsori care băgau bani la echipă, astfel că s-a strâns cureaua mult, înaintea începerii campionatului.

Aşa se face că, acum, echipa are un start dezastruos pentru un club care sezonul trecut a obţinut rezultatele pe care le-a obţinut, iar în conturi mai sunt, atenţie, bani doar pentru două salarii! Sursele Look Sport au aflat că jucătorii au fost înştiinţaţi de situaţie şi că în conturi nu mai sunt prea mulţi bani.

Este de aşteptat ca în perioada următoare de la echipă să plece şi mai mulţi fotbalişti, pe lângă numele importante care s-au despărţit de club înainte de startul noului campionat de Casa Liga 1. În plus, dacă nu vine urgent un sponsor, ceea ce pare greu de crezut la prima vedere, sunt toate şansele ca Academica să nu termine campionatul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt