Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

EXCLUSIV | Transfer interesant pregătit de CFR Cluj. Dan Petrescu vrea un fost elev de la Kayserispor

Superliga Publicat de Marius Tuhut pe 30 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20377189/1/km.jpg


Dan Petrescu (53 de ani) se pregăteşte intens de revenirea pe banca celor de la CFR Cluj, una care va aduce şi schimbări în lot. Iar una dintre ele se va produce la nivelul mijljocaşilor centrali defensivi, acolo unde "Bursucul" vrea să transfere un fotbalist cu care a lucrat în acest an la Kayserispor.
 
Potrivit surselor Look Sport, CFR e interesată de Karlo Muhar, un mijlocaş central înalt, de 1.90 metri, pe care Dan Petrescu l-a folosit în cinci meciuri în scurta perioadă de timp petrecută la Kayserispor între ianuarie şi februarie 2021. Fostul fundaş dreapta a rămas cu o impresie foarte bună despre jucătorul care are atât o talie impresionantă, cât şi capacitatea tehnică de a face faţă chiar şi nivelului european.
 
Cotat la 550.000 de euro, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani aparţine de Lech Poznan, clubul polonez la care s-a întors după împrumutul la Kayserispor şi cu care mai are contract până în 2023. Dan Petrescu speră că polonezii vor putea fi convinşi să-l împrumute şi în acest an, eventual cu opţiune de transfer definitiv.
 
Până să vină Muhar, Dan Petrescu s-a apucat, deja, să "cureţe" lotul celor de la CFR Cluj, iar doi mijlocaşi centrali, Fofana şi Tahiri, au fost anunţaţi că nu fac parte din planurile fostului fundaş dreapta al Generaţiei de Aur. În situaţia lor se află şi Ulrich Meleke, fundaşul adus de la FC Botoşani.

Tot pentru postul de mijlocaş central, Dan Petrescu insistă pentru revenirile lui Mihai Bordeianu şi Damjan Djokovic, fotbaliştii cu care a obţinut marile performanţe din ultimii ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele