Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a anunţat în direct numele noului antrenor de la CFR: "90% el va fi! E bine pregătit, nu ai ce să spui, dar e o surpriză!"

Superliga Publicat pe 3 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19638475/1/miriuta.png
 
Vasile Miriuţă (52 de ani) a anunţat, joi seară, în direct la Look Sport+, că, din informaţiile sale, Edward Iordănescu (42 de ani) va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, "în proporţie de 90%".
 
Fiul lui Anghel Iordănescu se află la Cluj-Napoca, unde negociază cu Neluţu Varga şi restul oamenilor din conducerea CFR-ului revenirea la echipa pe care a antrenat-o timp de trei meciuri în vara lui 2019. Aflat şi el pe lista board-ului ardelenilor, Vasile Miriuţă e sigur că nu mai e cale de întoarcere şi că Iordănescu va fi numit în locul lui Dan Petrescu, având marele avantaj de a fi susţinut de Marian Copilu, preşedintele din Gruia:
 
"Eu dau variantele la o parte, pentru că el va fi noul antrenor. 100% nu poţi spune, dar 90% el va fi. În ce condiţii, vom vedea. Dar pentru mine e o surpriză Edi Iordănescu la CFR. Nu ştii ce probleme au fost, dacă s-au vindecat acele răni (n. red - referire la conflictul dintre Iordănescu şi jucători din primul mandat din Gruia). Are o relaţie extraordinar de bună cu preşedintele Marian Copilu, sigur că e un avantaj mare ca preşedintele să-ţi asigure spatele. Cred că celelalte nume s-au dat doar aşa, sincer...S-au aruncat aceste nume, părerea mea. În ultimele două zile cred că s-au vehiculat 20 de nume de antrenor. Cred eu, dar s-ar putea să mă înşel. Poate s-au gândit că nu au procedat corect atunci şi că e un antrenor liber acum, să-l vadă a doua oară. Edi e bine pregătit, nu ai ce să spui!
 
E o surpriză, pentru că patronul Neluţu Varga a declarat să şi-l doreşte mult pe Adi Mutu. Eu când am văzut acea declaraţie m-am gândit că au un acord, că Mutu vine", a declarat Miriuţă, pentru Look Sport, cu câteva minute înainte de CFR Cluj - ŢSKA Sofia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele