Ultima oră
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor

EXCLUSIV VIDEO | Omul de bază din naţionala Românie, prestaţie mult sub aşteptări. ”M-a dezamăgit foarte tare, mă aşteptam la mai mult”

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21533332/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-1.jpg

României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

”Tricolorii” au făcut un joc mult sub aşteptări, având în vedere valoarea adversarului întâlnit, iar acest lucru a fost semnalat şi de Florin Răducioiu. Fostul mare fotbalist a fost dezamăgit de modul în care a arătat Stanicu în acestă partidă.

„Jucătorii noştri au fost un pic lenţi, previzibili. Trebuie să joci cât mai repede şi cât mai simplu cu o echipă britanică, pentru că sunt arţăgoşi şi nu îţi dau timp şi spaţiu să joci, e foarte simplu. 

Nu a fost într-o formă foarte bună nici Stanciu, care m-a dezamăgit foarte tare, mă aşteptam la mai mult. A fost nervos, a pierdut foarte multe mingi, mă aşteptam la mai mult de la el.

E un meci amical, dar totuşi, mare atenţie pentru că selecţionerul vede, este foarte atent la jucătorii pe care i-a băgat în teren. Mai sunt câteva meciuri amicale şi Edi Iordănescu trebuie să aibă în minte cu cine va aborda primul meci de la European.”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri