Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV VIDEO | Titlul s-ar putea decide aici! Antrenorul a găsit marele minus al Rapidului în faţa FCSB-ului. ”Probabil că şi Bergodi a sesizat lucrul ăsta”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21495480/2/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023-5.jpg

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Giuleştenii s-au apropiat din nou la 6 puncte de liderul FCSB şi dau senzaţia că le-ar putea ”strica petrecerea” roş-albaştrilor în acest sezon. Rapid a ajuns la a cincea victorie consecutivă în Superliga şi pune presiune pe formaţia patronată de Gigi Becali înaintea partidei cu ”U” Cluj, de luni.

Pe de altă parte, Adrian Falub, aflat în studio-ul Fotbal Show, a găsit punctul slab al ”alb-vişiniilor” care ar putea să îi împiedice să ia titlul în această stagiune: apărarea. Antrenorul e de părere că defensiva Rapidului nu se ridică la nivelul liniei de mijloc şi al atacului.

”Sunt de părere că fundaşii centrali sunt sub nivelul atacului, deşi nu joacă rău, dar Rapidul e o echipă reactivă mai mult decât o echipă de construcţie şi atunci îi avantajează asta.

Probabil că şi Bergodi a sesizat lucrul ăsta şi pune în valoare viteza şi tehnicitatea jucătorilor şi maschează vulnerabilitatea fundaşilor centrali. Dacă ar mai avea doi fundaşi centrali mai buni, adică Săpunaru are o vârstă.

Nu neapărat că joacă slab, dar parcă (n.r. fundaşii) sunt sub nivelul a ceea ce au ei de la mijloc în sus”, a declarat Adrian Falub, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele