Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

FCSB, 'work in progress' cu Edi Iordănescu. Sabău: "N-a fost o echipă organizată" / Eric: "Edi face echipa să joace, să nu fie vedete" EXCLUSIV

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20371255/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021-4.jpg

FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, pe Arena Naţională, în etapa a şasea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Edi Iordănescu a debutat pe banca tehnică a ‘roş-albaştrilor’ şi a fost încurajat de către fani. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Ioan Ovidiu Sabău şi Eric de Oliveira au convenit că Edi Iordănescu trebuie să îmbunătăţească jocul colectiv al FCSB.

S-a văzut o schimbare în jocul FCSB după venirea lui Edi Iordănescu. Raportul ocaziilor de gol a fost 9-6 pentru FCSB, iar cel al şuturilor pe poartă a fost 5-4 pentru gazde. La meci au asistat 7.558 de spectatori.

Adnan Aganovic a deschis scorul pentru Sepsi în minutul 36, din lovitură liberă de la 18 metri. Mingea a trecut prin zidul ‘roş-albaştrilor’.

În repriza a doua, FCSB a presat, iar Florin Tănase a egalat în minutul 58, cu o lovitură de cap din unghi.

În minutul 65, Ovidiu Popescu a comis un penalty, dar execuţia lui Bogdan Mitrea a fost anticipată de către portarul Andrei Vlad.

În runda următoare, FCSB joacă la Cluj cu CFR, duminică, 29 august, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+.

“A fost un meci bun făcut de Sepsi. Edi are mult de muncă la FCSB, sunt mulţi jucători sub nivelul lor. Mă refer la Coman, Tănase. Sepsi a avut atitudine, ca în vremurile bune, când juca de la egal la egal cu orice echipă din campionat. FCSB încă nu arată cum trebuie, Vinicius a fost destul de modest la construcţie. Vlad e de apreciat, are caracter. Trebuie să apreciem corect meciul. Ocaziile mari le-a avut Sepsi. Sigur că în unele momente a dominat FCSB, a avut o posesie mai bună, dar Sepsi s-a retras deliberat şi a încercat pe contraatac.

FCSB e o echipă cu multe probleme, dar Edi Iordănescu le ştia foarte bine. Cum a spus, are mult de muncă, dar ştia la ce s-a dus. A avut doar patru zile la dispoziţie, e foarte greu să schimbi maniera. Mi s-a părut o reacţie firească a jucătorilor atunci când schimbi antrenorul. Au fost implicaţi, dar nu s-a văzut o consistenţă, n-au fost trasee de joc, n-a fost o echipă organizată. Să vedem dacă ce va cere pot aceşti jucători să dea, câtă răbdare va avea patronul clubului. Edi e nemulţumit pentru echipa nu joacă bine colectiv, joacă destul de lent, nu fac un presing colectiv”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

“Mi-a plăcut foarte tare Sepsi cum a jucat. Se pare că după atâtea meciuri slabe, astăzi au arătat ca echipa din sezonul trecut. Cred că puteau să câştige meciul. Cu siguranţă s-a simţit lipsa lui Moruţan, e un jucător care punea probleme. Dar FCSB nu poate să plângă după Moruţan, trebuie să meargă înainte. Edi Iordănescu trebuie să găsească o soluţie, un jucător care să-l ajute. Edi asta face cel mai bine, face toată echipa să joace, să nu fie o vedetă. După cum joacă FCSB, obiectivul ar trebui să fie play-off şi locul 2-3”, a spus Eric de Oliveira.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele