Ultima oră
VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”
Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat" Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat"
NBA cere jucătorilor şi personalului cluburilor să se vaccineze cu a treia doză până la 17 decembrie NBA cere jucătorilor şi personalului cluburilor să se vaccineze cu a treia doză până la 17 decembrie
Iga Swiatek a renunţat la colaborarea cu antrenorul ei. Cei doi au lucrat împreună mai bine de cinci ani Iga Swiatek a renunţat la colaborarea cu antrenorul ei. Cei doi au lucrat împreună mai bine de cinci ani

Flacăra olimpică pentru Jocurile de Iarnă din 2022 a ajuns în China

Special Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20436290/1/flacara.jpg

După o aprindere în Grecia marcată de proteste ale activiştilor pentru drepturile omului opuşi Chinei, flacăra olimpică a ajuns miercuri la Beijing, oraş care va găzdui Olimpiada de iarnă din februarie 2022.

Ceremonia oficială a avut loc în Turnul Olimpic, o gigantică structură de oţel de peste 200 de metri înălţime care domină nordul capitalei chineze şi unde va fi expusă flacăra. Torţa a fost întâmpinată de un cor de copii înainte de a fi transferată într-un cazan de către Cai Qi, şeful Partidului Comunist Chinez (PCC) din Beijing.

În plus faţă de o "ştafetă online”, "tradiţionala ştafetă va avea loc în perioada 2-4 februarie 2022” în locurile de competiţie cu "aproximativ 1.200 de purtători de torţe”, a declarat Zhang Jiandong, vicepreşedinte executiv al comitetului de organizare..

Aproape 2.900 de sportivi din 85 de ţări vor participa la Jocuri, care vor avea loc în perioada 4-20 februarie. Cu această ocazie, capitala Chinei va deveni primul oraş din lume care organizează Jocurile de Iarnă după ce a găzduit Jocurile de vară din 2008.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele