Ultima oră
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar

Florin Lovin îl pune la zid pe Becali şi îl acuză că l-a distrus pe Coman: „Acelaşi discurs se tot repetă!”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20631342/1/fcsb-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-6-02-2022-3.jpg

Florinel Coman a fost măcinat de o serie de accidentări sezonul trecut, iar acum s-a refăcut şi a revenit în lotul FCSB-ului, dar jocul său nu mai este ca „altădată”.

Extrem de lăudat de către Gigi Becali în trecut, Coman a trecut la extrema cealaltă acum şi a fost aspru criticat în ultimul timp de către patronul FCSB.

Florin Lovin, fostul fotbalist al „roş-albaştrilor”, a intervenit în această situaţie şi l-a luat în primire pe Becali, afirmând că el este devină pentru forma slabă în care au căzut o parte dintre fotbalişti. 

„Hai să-l luăm pe Coman exemplu, când a venit la FCSB. Cel mai important, clauză de 300 de milioane de euro, 'n-a mai avut România niciun fotbalist ca el, poate să se supere Hagi pe mine', cum spunea? Exact acelaşi discurs, se tot repetă.

Acum ne spune după câţiva ani că Florinel Coman trebuie să se lase, că nu-i mai stă capul la fotbal.

Dar, el nu ştie că indirect a contribuit şi el, iar o mare parte din vină îi aparţine şi lui. Cu astfel de declaraţii, cu astfel de lucruri spuse, numai rău le faci jucătorilor", a spus Lovin, la Pro X. 

Exemplul continuă cu Octavian Popescu

Florin Lovin a continuat tema acestei discuţii luând un exemplu actual, cu Octavian Popescu, care este ridicat în slăvi extraordinar de mult de către Gigi Becali. 

„Octavian Popescu e clar cel mai bun jucător din România în momentul de faţă. Nu doar că e tânăr, dar demonstrează prin execuţii, prin felul în care joacă, însă au mai fost mulţi alţii ca el în trecut. Ca multe alte lucruri, patronul FCSB-ului nu se învaţă şi nu realizează cât rău îi fac astfel de declaraţii lui Octavian Popescu.

Să impui un jucător la echipa naţională, doar rău poţi să-i faci, bine n-ai cum. Acel jucător, dacă într-adevăr este bun şi antrenorul îl vrea, oricum îl va lua, nu că-i spui tu, Gigi Becali, să-l ia pe Octavian Popescu la echipa naţională.

Pui o mare presiune pe el. Când va fi chemat la echipa naţională, el dă de altă echipă, de alţi colegi. Şi atunci probabil că randamentul său nu va fi acelaşi ca la FCSB, plus că Liga 1 nu mai are un nivel foarte înalt, iar când joci cu fotbalişti care nu sunt de nivel internaţional, iar e altă poveste.

Să spunem că îl cheamă, va juca, nu are cum să aibă acelaşi nivel. După o evoluţie, două, trei, vom spune că ăsta a fost şi Octavian Popescu. Trebuie să înveţi din greşeli, lucru care la FCSB nu se întâmplă niciodată. Mereu există jucători de 50 de milioane, de 70, cu clauză de 300 de milioane şi, de fapt, pleacă pe 2-3 milioane, dacă pleacă”, a adăugat fostul fotbalist.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele