Ultima oră
Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino
VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin
VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză

Florinel Coman, transferul carierei! Românul este gata să înlocuiască un atacant de 60 de milioane de euro de la rivala lui Bayern Munchen: ”Am vorbit eu cu oamenii de acolo!”

FCSB Publicat pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21514160/1/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-29-02-2024.jpg

Florinel Coman este jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri în acest sezon de Superliga. Principalul vârf de atac de la FCSB este şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prima ligă, având o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Florinel Coman a trecut peste perioada dificilă când a fost chinuit de accidentări, iar acum este aproape de titlu cu FCSB. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns pe lista marilor echipe ale Europei. 

Coman ar fi refuzat deja o ofertă din Argentina, după spusele lui Gigi Becali, iar acum ar fi ajuns în atenţia clubului german Stuttgart, care se află pe locul 3 în Bundesliga. 

Stuttgart ar fi aproape să îl vândă pe Silas în Arabia Saudită, pentru 60 de milioane de euro, şi ar avea nevoie de înlocuitor. 

Adrian Ilie susţine că a discutat cu oameni din cadrul clubului german, iar interesul pentru Florinel Coman este real. Mai mult decât, dacă mutarea s-ar concretiza, Florinel Coman ar câştiga un salariu de peste un milion de euro pe an. 

”Am vorbit cu cei de acolo şi l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, şi se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere şi suma lui de transfer.

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleaşi calităţi ca Silas, are viteză, loveşte mingea cu piciorul drept, intră în combinaţii... Clar îi mai trebuie puţină forţă, dar are calităţile necesare să joace în campionatul Germaniei.

Nu ştiu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv şi marcheză. Poate să câştige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Care este secretul din spatele formei de invidiat a lui Florinel Coman! Detalii din interior: ”De când face asta, este alt om!”

”Este alt om. Asta pentru că are duhovnic. El se spovedeşte, el se împărtăşeşte. El alt om”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele