Ultima oră
Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus
VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport
Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF! Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF!
Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză
Focar de COVID-19 şi la CSM Reşiţa. Meciul cu Chiajna, anulat! Focar de COVID-19 şi la CSM Reşiţa. Meciul cu Chiajna, anulat!
Gheorghe Mustaţă, ferm în faţa lui Gigi Becali: ”Dacă ieşim să vorbim aşa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic!” Gheorghe Mustaţă, ferm în faţa lui Gigi Becali: ”Dacă ieşim să vorbim aşa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic!”

Fotbal Look, de la 20:00, pe LOOK SPORT! Analizăm meciurile zilei cu Cristi Dulca şi Vasile Miriuţă

Emisiuni Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19487192/1/fotbal-look.jpg

Vasile Miriuţă, Cristi Dulca şi Cătălin Berindean sunt invitaţii zilei la Fotbal Look, talk-show-ul în care analizăm cele mai importante partide ale zile.

De la 20:00, pe Look Plus, Mădălin Negoiţă şi invitaţii săi prefaţează duelul Gaz Metan - Dinamo din Casa Liga 1.

  • Gaz Metan – Dinamo se joacă de la 21:00, LIVE pe Look Sport

Imediat după meci, intrăm din nou în direct cu Fotbal Look, unde ai toate reacţiile de la finalul meciului şi concluzii la cald după Etapa a 4-a din Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele