Ultima oră
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor

Fotbalistul de la naţională pe care Gigi Becali şi-l doreşte enorm la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21316013/1/romania-kosovo-preliminariile-c-e-2024-12-09-2023-1.jpg

Gigi Becali a recunoscut că este interesat de multă vreme de un titular al echipei naţionale, însă, din nefericire pentru fanii celor de la FCSB, patronul ”roş-albaştrilor” nu are posibilitatea să îl transfere.

Becali l-a remarcat pe fundaşul dreapta Andrei Raţiu, autor al pasei de gol la reuşita de 2-0 a lui Valentin Mihăilă din meciul cu Kosovo.

Becali, deloc zgârcit cu laudele

Latifundiarul s-a arătat încântat de pătrunderile în atac prin dribling ale lui Raţiu, pe care îl consideră un fotbalist cu ”calitate mare”.

”Îmi place de mult timp de Raţiu, dar nu pot să-l iau. Mie îmi place foarte mult de el, pe cuvânt. Driblează, intră în atac, are calitate mare. 

Dintotdeauna mi-a plăcut de Raţiu. E un fundaş dreapta care mie îmi place. Urcă, driblează, se bate, e bătăios. Îmi place foarte mult de el!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În vârstă de 25 de ani, Andrei Raţiu a fost transferat de Rayo Vallecano, grupare aflată pe locul 12 în La Liga, de la divizionara secundă spaniolă Huesca.

Trupa madrilenă a achitat în schimbul internaţionalului român, cotat de Transfermarkt la 1,5 milioane de euro, suma de 500.000 de euro.

Până acum, Andrei Raţiu a strâns în cariera sa 72 de meciuri, două goluri şi 7 pase decisive în La Liga 2. Pentru echipa naţională a României, Andrei Raţiu a adunat 12 selecţii, un gol şi un assist.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele