Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”

Francezul Boubacar Kamara va rata turneul final al Euro 2024

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21490916/1/kamara.png

Mijlocaşul francez Boubacar Kamara, de la Aston Villa, s-a accidentat duminică şi nu va fi disponibil pentru naţionala Cocoşului Galic în perspectiva Euro 2024, a anunţat luni clubul englez pe propriul site, într-un comunicat.

Internaţionalul francez Boubacar Kamara (24 de ani) s-a accidentat duminică, în meciul cu Manchester United, fiind victima unei rupturi de ligamente încrucişate la genunchiul drept. Mijlocaşul a fost înlocuit în minutul 65 al partidei cu Manchester United, iar luni, gruparea din Birmingham a emis un comunicat:

„Aston Villa poate confirma că Boubacar Kamara a suferit o leziune semnificativă la ligamentul genunchiului drept. Mijlocaşul s-a accidentat în timpul meciului de ieri cu Manchester United şi ulterior a fost supus unor controale în această dimineaţă. Starea lui Kamara va fi reexaminată, înainte de un consult suplimentar cu un specialist în genunchi”, scrie în comunicat.

Conform L’Equipe, Kamara va lipsi până la finalul sezonului şi nu va putea fi selecţionat în lotul Franţei pentru turneul final al Campionatului European din Germania, care se va desfăşura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri