Ultima oră
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul! VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul!
Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma
Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova
Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga

Gică Hagi nu glumeşte! Patru vedete de la Farul, OUT din lotul pentru meciul cu Sepsi

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21548095/1/conferinta-de-presa-farul-constanta-superliga-superbet-03-02-2024.jpg

Sepsi o întâlneşte pe Farul, vineri, de la ora 20:30. Partida ce face parte din a 3-a rundă a play-off-ului va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Gică Hagi a luat o decizie radicală. Patru jucători importanţi nu au fost incluşi pentru disputa contra covăsnenilor. Este vorba despre: David Kiki, Constantin Budescu, Kevin Boli şi Ronaldo Deaconu.

Kiki este pedepsit pentru că nu şi-a prelungit contractul cu formaţia campioană, iar ceilalţi trei fotbalişti experimentaţi nu l-au impresionat în ultima vreme pe Hagi.

”Doar Tudor Băluţă este accidentat şi îşi continuă recuperarea. Restul sunt disponibili, dar optăm pentru 20 de jucători, pentru că jucăm în deplasare şi nu o să-i luăm pe toţi cu noi. Doar câţi ne permite regulamentul să punem pe foaie, restul rămân acasă”, a spus Hagi la conferinţa oficială de presă.

Înaintea acestui duel, Sepsi ocupă ultimul loc din play-off, cu 23 de puncte. Covăsnenii vin după înfrângerea cu FCSB şi egalul cu CFR Cluj. şi speră la o victorie care să îi menţină în lupta pentru podium.

De cealaltă parte, Farul se află pe 5, la doar 2 lungimi de adversara sa directă de astăzi. În primele două etape din play-off, constănţenii au câştigat pe terenul Rapidului şi au fost învinşi la limită de FCSB pe teren propriu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele