Ultima oră
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen
Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims

Gigi Becali are probleme la FCSB! Jucătorul pe care vrea să îl dea afară se opune cu orice preţ

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21288500/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023-1.jpg

Valentin Creţu nu mai este dorit de Gigi Becali la FCSB, după ce ”roş-albaştrii” au fost eliminaţi de către Nordsjaelland (0-0 pe Ghencea şi 2-0 în Danemarca) din turul III preliminar al Conference League, chiar dacă latifundiarul i-a prelungit relativ recent contractul veteranului în vârstă de 34 de ani.

Curajul lui Valentin Creţu

Dorinţa patronului liderei din Superligă din startul noului sezon ar putea întâmpina, însă, anumite dificultăţi. La vârsta sa, fundaşul dreapta şi-ar dori să rămână la FCSB până la finalul stagiunii actuale, când îi expiră angajamentul, deoarece nu are garantat că îşi va găsi o altă echipă cu uşurinţă.

Valentin Creţu se gândeşte să îşi încerce totuşi şansa de a prinde meciuri în Superligă, în continuare, deşi mulţi jucători care l-au ”sfidat” pe Becali au fost scoşi din circuitul primei echipe de-a lungul vremii.

Eu o să muncesc în continuare, îmi văd de treabă. Sunt sub contract cu FCSB, îl respect şi asta este tot ce contează pentru mine!”, le-a transmis Valentin Creţu apropiaţilor, potrivit ProSport.

  • 8 pase de gol a reuşit Valentin Creţu pentru FCSB în 125 de meciuri oficiale.
  • Cupa României din sezonul 2019-2020 este singurul trofeu pe care l-a câştigat Creţu alături de formaţia ”roş-albastră”.
  • Cota de piaţă a apărătorului lateral, estimată de site-ul de specialitate Transfermarkt, este de 250.000 de euro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele