Ultima oră
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători
Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni

Gigi Becali îi dă mai mulţi bani unui jucător de la FCSB. Altul se pregăteşte de o mărire considerabilă. ”Eu trebuie să îi dau încredere şi responsabilitate” | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21557136/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4.jpg

Joyskim Dawa (28 de ani) l-a impresionat pe Gigi Becali, iar patronul lui FCSB a anunţat la Fanatik Superliga că îi va oferi o mărire salarială.

Fundaşul camerunez este remunerat cu 12.000 de euro în prezent, însă Becali a decis să îi mărească suma la 15.000 de euro pe lună.

De asemenea, veştile bune din punct de vedere financiar sunt şi pentru Mihai Lixandru. Tânărul jucător s-a impus în formula de start a liderului, iar evoluţiile sale îi vor aduce mult mai mulţi bani în cont.

”Lixandru avea 6.000, acum 6 luni i-am făcut 10.000. După meciurile astea o să îi mărim salariul, 12.000-15.000. Dacă e jucător de bază să aibă cât un jucător de bază.

Eu trebuie să îi dau încredere şi responsabilitatea să fie şi mai bun”,
a spus Becali, pentru Prima Sport.

Florinel Coman pleacă la vară!

„Îmi spune cineva acum că pleacă în Qatar, pe 2 milioane de euro pe an salariu. S-a înţeles cu Al-Duhail, din Qatar, cred că din moment ce îi oferă 2 milioane, probabil contractul va fi pe trei ani, sunt 6 milioane. În acest caz nu cred că va fi o problemă să îi plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Nu găseşti salariul ăsta în Europa”, a declarat Robert Niţă, la Prima Sport.

Informaţia a fost confirmată şi de moderatorul emisiunii Fanatik Superliga, Horia Ivanovici, care s-a arătat surprins de alegerea lui Coman, având în vedere că jucătorul a spus în mai multe rânduri că ar vrea să joace la o echipă cu pretenţii din Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele