Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Gigi Becali primeşte o lovitură grea pe plan personal înaintea ”finalei” Farul - FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21129819/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a primit o veste proastă pe plan personal înaintea finalei campionatului dintre echipa sa şi Farul Constanţa.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” va fi judecat, după ce Tribunalul din Ilfov a aprobat începerea procesului în care Becali este acuzat de procurori de fraudă la vot.

Gigi Becali şi-a exprimat opţiunea în octombrie 2018 la ”Referendumul pentru Familie”, deşi nu avea acest drept în urma condamnării din dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

Gigi Becali riscă din nou să fie închis

El a fost sancţionat cu 3 ani de închisoare în mai 2013, la care s-a adăugat un spor de 6 luni pentru condamnările din dosarul ”Valiza” şi din cel al sechestrării indivizilor care i-au furat maşina.

Eliberat condiţionat, latifundiarul a ieşit din inchisoare în aprilie 2015. Problemele nu s-au terminat nici atunci pentru patronul ”roş-albaştrilor”, care mai avea de ispăşit o pedeapsă complementară pentru următorii 5 ani după executarea deciziei din mai 2013: interzicerea dreptului de a alege şi de a fi ales.

”În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală rap. la art. 347 Cod procedură penală, respinge contestaţia formulată de contestatorul–inculpat BECALI GEORGE (date) împotriva Încheierii nr. 719/23.03.2023, pronunţată de către judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Buftea - Secţia Penală, în dosarul nr. 23/94/2023/a1, ca nefondată. 

În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 de lei, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.05.2023”
, precizează Tribunalul din Ilfov.

Becali riscă să fie pedepsit fie cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, fie cu o amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi, dacă va fi găsit vinovat, conform articolului 387 din Codul Penal.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele