Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 0-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 0-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv
Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV

Gigi Becali, răspuns categoric despre plecarea lui Darius Olaru: „Vând tot!”

FCSB Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21567144/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-22-01-2024-2.jpg

Darius Olaru (26 de ani) ar putea fi unul din jucătorii de bază de care FCSB se desparte în această vară. Liderul Superligii ar putea rămâne fără căpitan.

Mijlocaşul a dezvăluit că obiectivul primordial este titlul, apoi se va decide cu privire la viitorul său. Olaru a explicat că e atras de campionatele din Spania şi Anglia.

Gigi Becali, răspuns ferm despre plecarea lui Darius Olaru

În cadrul unor declaraţii date la palatul din Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca Darius Olaru să plece de la gruparea bucureşteană şi a dat un răspuns categoric prin care a lăsat de înţeles că pentru suma potrivită, orice jucător este de vânzare.

„Pentru ce facem noi acum ipoteze... (n. red. Darius Olaru) Poate pleca. Unde poate pleca? La Braşov sau la Ploieşti! Acum să vorbim de toţi. De la mine se vinde orice, nu ştiţi cum e cu banul la mine? Vând tot!”, a declarat Gigi Becali.

Ce a spus Darius Olaru despre un posibil transfer

Olaru are parte de un sezon de vis, fiind unul din cei mai în formă jucători din Superliga. Transfermarkt îl evaluează la suma de 6.5 milioane de euro.

”Nu e vorba să fiu nervos! Spania îmi place, dar urmăresc maxim în ultima vreme şi liga engleză, unde e extrem de greu de intrat.

Sincer, cu aceste formaţii nu ştiu dacă a existat un interes concret. Ce mă interesează însă acum e să iau titlul cu FCSB. Apoi, vom vedea!”
 a spus Olaru, pentru cei de la sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele