Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers, după ce a ieşit din izolare

Stranieri Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20402461/1/ianis-hagi.jpg

Depistat cu COVID-19 în timpul acţiunii naţionalei României, Ianis Hagi a ieşit din izolare, iar zilele trecute a început antrenamentele cu Rangers. Mijlocaşul român se pregăteşte normal, dar ar putea avea nevoie de câteva zile în plus pentru a reveni la capacitate maximă, ţinând cont de faptul că a stat două săptămâni în casă.

Una peste alta, se pare că Ianis Hagi este la un nivel cât de cât optim, după analiza staffului scoţienilor şi ar putea juca încă din etapa următoare, din următorul meci de campionat al lui Rangers.

Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă”, a declarat secundul Gary McAllister înaintea partidei cu Livingston, de miercuri.

Ianis Hagi ar fi trebuit să facă parte din lotul României pentru meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, însă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  Imediat după, fotbalistul a revenit în România cu un avion privat şi a intrat în izolare. De atunci, nu a mai putut să se întoarcă în Scoţia.

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, afirma că are nevoie cât mai repede de Ianis Hagi şi discuţiile privind revenirea acestuia se află în plin proces. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele