Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers, după ce a ieşit din izolare

Stranieri Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20402461/1/ianis-hagi.jpg

Depistat cu COVID-19 în timpul acţiunii naţionalei României, Ianis Hagi a ieşit din izolare, iar zilele trecute a început antrenamentele cu Rangers. Mijlocaşul român se pregăteşte normal, dar ar putea avea nevoie de câteva zile în plus pentru a reveni la capacitate maximă, ţinând cont de faptul că a stat două săptămâni în casă.

Una peste alta, se pare că Ianis Hagi este la un nivel cât de cât optim, după analiza staffului scoţienilor şi ar putea juca încă din etapa următoare, din următorul meci de campionat al lui Rangers.

Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă”, a declarat secundul Gary McAllister înaintea partidei cu Livingston, de miercuri.

Ianis Hagi ar fi trebuit să facă parte din lotul României pentru meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, însă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  Imediat după, fotbalistul a revenit în România cu un avion privat şi a intrat în izolare. De atunci, nu a mai putut să se întoarcă în Scoţia.

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, afirma că are nevoie cât mai repede de Ianis Hagi şi discuţiile privind revenirea acestuia se află în plin proces. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele