Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers, după ce a ieşit din izolare

Stranieri Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20402461/1/ianis-hagi.jpg

Depistat cu COVID-19 în timpul acţiunii naţionalei României, Ianis Hagi a ieşit din izolare, iar zilele trecute a început antrenamentele cu Rangers. Mijlocaşul român se pregăteşte normal, dar ar putea avea nevoie de câteva zile în plus pentru a reveni la capacitate maximă, ţinând cont de faptul că a stat două săptămâni în casă.

Una peste alta, se pare că Ianis Hagi este la un nivel cât de cât optim, după analiza staffului scoţienilor şi ar putea juca încă din etapa următoare, din următorul meci de campionat al lui Rangers.

Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă”, a declarat secundul Gary McAllister înaintea partidei cu Livingston, de miercuri.

Ianis Hagi ar fi trebuit să facă parte din lotul României pentru meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, însă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  Imediat după, fotbalistul a revenit în România cu un avion privat şi a intrat în izolare. De atunci, nu a mai putut să se întoarcă în Scoţia.

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, afirma că are nevoie cât mai repede de Ianis Hagi şi discuţiile privind revenirea acestuia se află în plin proces. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele