Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Jocurile Europene ǀ Mesajul emoţionant al Lăcrămioarei Perijoc după calificarea în semifinale: ”În afară de box n-am nimic!”

Box Publicat pe 29 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21241485/1/perijoc.jpg

Pugilista Lăcrămioara Perijoc a acces, miercuri, în semifinalele categoriei 54 kg la Jocurile Europene Cracovia Malopolska, la box, şi a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor. Ea a spus că în afară de box nu are nimic.

”Să ştiţi că am plecat de jos şi am ajuns sus. În afară de box n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru (n.r. - antrenorul Adrian Lăcătuş) zâmbind. Le mulţumesc oamenilor care cred în noi şi pentru aceste momente merită să trăieşti. Mă voi bate pentru aur cu toată fiinţa mea!”, a vorbit cursiv şi cu o hotărâre în glas Lăcrămioara Perijoc.

Lăcrămioara e a treia sportivă a Team Romania care se califică la Jocurile Olimpice Paris 2024. La Jocurile Europene ea va lupta pentru medalii. O vrea pe cea de aur. Şi ştie că poate să o cucerească doar cu inima, scrie COSR. În semifinale, ea va juca vineri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele