Ultima oră
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

Tyson Fury este în formă şi îşi asigură fanii că îl va învinge pe Oleksandr Usyk

Box Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21554731/1/fury.jpg

Boxerul britanic Tyson Fury a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător într-o victorie împotriva ucraineanului Oleksandr Usyk, în meciul de unificare a centurilor la categoria grea.

Cu mai bine de o lună înaintea meciului programat în Arabia Saudită, la Riad, Fury a ţinut să precizeze că nu există un conflict între el şi Usyk:

”Am citit lucruri în mass-media că ar fi ceva foarte personal între mine şi Oleksandr Usyk. Dar nu, nu este. Sunt doar afaceri, între luptători. Nu îl urăsc, el nu mă urăşte. Este un soţ bun, un om bun şi îl respect. A fost campion incontestabil la categoria semi-grea, are mai multe titluri la categoria grea. Toată lumea trebuie să respecte ceea ce a făcut ca luptător”, a spus Fury. Britanicul  nu are nici un dubiu că va triumfa în meciul din 18 mai, chiar dacă Usyk este deţinătorul titlurilor WBA, IBF, WBO şi Ring Magazine:

”Avem o categorie grea dintr-un motiv”, crede Tyson Fury, campionul mondial WBC. „Când un semigreu trece la băieţii mari, el va sfârşi prin a fi depăşit. Chiar şi Evander Holyfield a trecut prin asta. Puteţi învinge boxerii grei de valoare medie, dar nu puteţi învinge greii de elită. Pentru că dimensiunea contează. Aceste categorii există cu un motiv...”, a încheiat boxerul britanic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele