Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Jucătorul trecut pe la Barcelona, foarte aproape de Dinamo! "Câinii" pregătesc o nouă lovitură

Dinamo Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21491577/1/farul-constanta-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-02-2024-1.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

După acest succes, Andrei Nicolescu, administratorul special al formaţiei din "Ştefan cel Mare", a dezvăluit că Dinamo este aproape de un nou transfer.

Jucătorul trecut pe la Barcelona, pe lista "câinilor"

Edgar Ie, fundaş central de origine, este jucătorul celor de la Basaksehir, formaţie aflată pe locul 8 în prima ligă din Turcia. 

Andrei Nicolescu a declarat că stoperul care are o şi o prezenţă în naţionala Portugaliei este foarte aproape să semneze cu Dinamo.

„Încercăm să aducem un fundaş central. Să sperăm că îl şi putem aduce. Este un fundaş de origine franceză, cu o cotă foarte bună şi eu sper să reuşim să facem astăzi transferul. Are cetăţenie portugheză şi a jucat în Turcia la Başaksehir: Edgar Ie se numeşte.

Sper să reuşim să îl aducem pentru că altfel s-ar putea să dezamăgim dacă nu putem să-l închidem. Aş fi vrut să semneze întâi, să fiu sigur că totul e în regulă.

Ne dorim să aducem jucători de calitate, care pot face diferenţa. Nici nu ne-am concentrat foarte tare în condiţiile în care puteam să facem transferuri chiar şi pentru împrumuturi păreau foarte, foarte complicate negocierile”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Edgar Ie a mai jucat de-a lungul carierei sale la echipe precum Lille, Belenenses, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord sau Barcelona. În tricoul catalanilor a bifat un singur meci, în Cupa Spaniei (victorie 4-0 cu Huesca, sezonul 2014/2015)

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele