Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

Keylor Navas e OUT pentru semifinala PSG - Leipzig! Un alt titular al francezilor a devenit incert

Champions League Publicat pe 17 aug 2020
mail-share icon Email

PSG - Leipzig, în semifinalele Champions League, LIVE pe Look Plus şi Look 4K, marţi, de la 22:00.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19453713/1/navas.jpg

Portarul Keylor Navas nu va evolua în meciul pe care echipa lui, PSG, îl va disputa, marţi, la Lisabona, în semifinalele Ligii Campionilor, cu RB Leipzig.

Navas s-a accidentat în meciul cu Atalanta, din sferturi, şi a fost înlocuit cu rezerva Sergio Rico, în minutul 79. Costaricanul a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă, a anunţat clubul parizian.

Mijlocaşul defensiv Idrissa Gueye a simţit şi el dureri musculare, la antrenamentul de duminică, iar gruparea franceză îl consideră "foarte incert" pentru partida de marţi.

În schimb, au revenit la antrenamente Marco Verratti, Thiago Silva şi Layvin Kurzawa, după probleme medicale.

Absenţa lui Navas, 33 de ani, este una foarte importantă, el având trei trofee ale Ligii Campionilor în palmares, cu Real Madrid. Nici Rico, 26 de ani, nu este fără experienţă, după ce a câştigat de două ori Liga Europa cu FC Sevilla, însă în acest sezon a jucat doar nouă meciuri.

Senegalezul Idrissa Gueye, 30 de ani, poate fi înlocuit de Ander Herrera, de Leandro Paredes sau de Marquinhos.

PSG - Leipzig, echipele probabile

  • PSG: Rico - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Di María, Marquinhos, Paredes, Neymar - Mbappé, Icardi
  • Leipzig: Gulácsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Laimer, Kampl, Sabitzer, Angeliño - Olmo, Poulsen, Nkunku
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri