Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Lecţie de fair-play. Medicul dat afară cu tam-tam de Dinamo, dispus să revină şi să ajute echipa. ”Mi-am arătat disponibilitatea de a-i ajuta pentru desfăşurarea meciului”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19628351/1/mot.jpg

Situaţia de la Dinamo trece de la stadiul de dezastruoasă la cel de critică! Marţi, Cosmin Contra a fost nevoit să anuleze antrenamentul programat la Săftica, iar câinii pot pierde la masa verde meciul cu Viitorul, din Cupa României, dacă nu găsesc un medic atestat în Liga 1, după demisia lui Liviu Bătineanu.

Stupoarea a apărut în momentul în care Contra şi-a dat seama că nu are la dispoziţie nici medic, nici fizioterapeuţi, staff-ul medical, în frunte cu medicul Bătineanu, plecând de la echipă din cauza problemelor financiare. Imediat, Cosmin a decis să nu rişte şi, conform sport.ro, a anulat şedinţa de pregătire, pentru a nu risca vreo accidentare a unui jucător important.
 
 
Clubul l-a contactat pe Adrian Motoacă, cel pe care l-au concediat la finele anului trecut. Acesta a declarat că este dispus să ajute echipa şi să revină, dar trebuie să îşi rezolve situaţia de la Unirea Slobozia, unde are contract în prezent.

„Meciul nu se poate desfăşura aşa. Trebuie să se desfăşoare cu doi doctori. Unul care să fie la mijlocul terenului şi unul pe ambulanţă. Trebuie doi doctori la meciul de Cupa României.

Am fost sunat de ei. Nu este vorba de o ofertă, am fost sunat pentru a-i ajuta cu această situaţie, ca medic de ambulatoriu de specialitate care înţelege desfăşurarea competiţiilor. Le-am dat punctele necesare de plecare ca Dinamo să nu piardă cu 0-3, mi-am arătat disponibilitatea de a-i ajuta pentru desfăşurarea meciului.

De aici se pleacă discuţia. Momentan sunt membru al staff-ului Unirii Slobozia. Este timpul foarte scurt. Numai cei de la Liga Profesionistă pot decide. Ca să înţeleagă lumea. ID-urile sunt unice. Nu se poate sta la Liga 1 cu un ID de Liga 2”, a spus medicul, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele